Koliko čuvamo Kotor?

U Bojama jutra u četvrtak, 25.avgusta, govorimo o nekontrolisanoj urbanizaciji u zaštićenom području Kotora. Naša gošća biće Vlasta Mandić, arhitektica koja je nakon zemljotresa rukovodila timom koji je uradio Urbanistički projekat Starog grada
55 pregleda 7 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock
Kotor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.08.2016. 11:19h

U Bojama jutra u četvrtak, 25.avgusta, govorimo o nekontrolisanoj urbanizaciji u zaštićenom području Kotora. Naša gošća biće Vlasta Mandić, arhitektica koja je nakon zemljotresa rukovodila timom koji je uradio Urbanistički projekat Starog grada.

Udruženje Roditelji i ove godine je organizovalo humanitarnu akciju „Podijelimo, jer zajedno možemo više“, u toku koje prikuplja garderobu, obuću, školski pribor i opremu za djecu iz socijalno ugroženih porodica. Pogledajte kako protiče akcija.

Koliko je ronjenje privlačno turistima ovog ljeta, te koliko je vremena neophodno da se savladaju prvi koraci, čućemo od instruktora ovog sporta. Gost Boja jutra i trener vaterpolo kluba Olimpija iz Moskve koji trenutno boravi u Tivtu.

Sajam razmjene korišćenih školskih knjiga pod nazivom „Knjiga za knjigu“, održava se u Tivtu. Detalje donosi kolega Dejan Radulović

Govorimo i o manifestaciji " Spipčanska noć".

Jedna od najljepših manifestacija u organizaciji TO opštine Budva, Petrovačka noć, ove godine će se održati u subotu, 27. avgusta. Detalje saznajte u jutarnjem programu.

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje brojnim vrijednim nagradama.

Bonus video: