Boje jutra: Prenosimo dio atmosfere sa otvaranja Lake Festa

Na Pinama u Tivtu u subotu 13. avgusta sa početkom u 22 sata nastupiće kultni sastav Partibrejkersi. Organizator koncerta je Turistička organizacija Tivat.
0 komentar(a)
Lake Fest, Foto: Screenshot (YouTube)
Lake Fest, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 11.08.2016. 12:20h

U četvrtak 11. avgusta počinje šesto izdanje Lake Fest-a na obalama Krupačkog jezera i trajaće do 14. avgusta. Ove godine prvo veče festivala biće posvećeno proslavi obnove desetogodišnjice nezavisnosti Crne Gore i ulaz će biti besplatan za sve posjetioce. Oni će imati priliku da slušaju najpoznatije regionalne zvijezde Bajagu, Ramba Amadeusa i druge. Kako je proteklo otvaranje, šta vas očekuje do kraja festivala pogledajte u Bojama jutra u petak 12. avgusta.

Koliko su ovog ljeta posjećeni crnogorski nacionalni parkovi, koji privlači najveću pažnju turista, koliko su očuvani i drugačiji u odnosu na regionalne razgovaramo sa direktoricom JP NPCG Azrom Vuković.

Opština Tivat u saradnji sa Crnogorskim fondom za solidarnu izgradnju privela je kraju realizaciju projekta izgradnje dvije stambene zgrade kojima će biti riješena stambena pitanja zaposlenih u organima lokalne uprave, u javnim preduzećima i ustanovama kao i zaposlenih u organima državne uprave u Tivtu.

Izložba slika akademskog slikara Milutina Obradovića pod nazivom “Dodir za ljubav” biće predstavljena posjetiocima galerije ljetnjikovca Buća u Tivtu od 13. avgusta do 1. septembra. Obradović će biti gost jutarnjeg programa.

Na Pinama u Tivtu u subotu 13. avgusta sa početkom u 22 sata nastupiće kultni sastav Partibrejkersi. Organizator koncerta je Turistička organizacija Tivat. Detalje u Bojama jutra saopštava Tamara Krtstović iz TO Tivat.

Četvrto izdanje manifestacije „Riječka noć“, koja će biti upriličena u okviru programa „Ljeto u Prijestonici“, biće održano na šetalištu u Rijeci Crnojevića, u subotu, 13. avgusta. U Bojama jutra o programu manifestacije, ali i o istorijskom nasljeđu Rijeke Crnojevića, njenom stanovništvu i turizmu.

Gost jutarnjeg programa i dirigent Berislav Skenderović koji će nastupiti u okviru festivala Kotor Art.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Predrag Nikolić, CN Monitor.

Bonus video: