Gledaćete u Bojama jutra...

Koliko inspektori ovo ljeta imaju posla na crnogorskom primorju, gdje je zabilježeno najviše problema, koliko se provjerava kvalitet i ispravnost hrane koja se prodaje na šetalištima širom primorskih gradova saopštiće nam glavna zdravstveno-sanitarna inspektorka Višnja Orban
0 komentar(a)
Boje jutra
Boje jutra
Ažurirano: 02.08.2016. 11:56h

Reporteri Boja jutra obići će tivatski aerodrom. Provjeriće kolike su gužve, koliko dnevno aviona sleti na aerodrom, iz kojih sve zemalja, kakva je situacija u odnosu na prošlu godinu, vidjećete i kolika je površina terminala AD "Aerodrom Tivat", te koliko se aviona istovremeno na tom prostoru može smjestiti.

Koliko inspektori ovog ljeta imaju posla na crnogorskom primorju, gdje je zabilježeno najviše problema, koliko se provjerava kvalitet i ispravnost hrane koja se prodaje na šetalištima širom primorskih gradova saopštiće nam glavna zdravstveno-sanitarna inspektorka Višnja Orban, koja je ove godine šefica Koordinacionog tima za praćenje turističkje sezone.

NVO Gradenigo ovog ljeta na dvije budvanske plaže promoviše i ohrabljuje kupače da recikliraju limenke, resurs koji se može beskonačan broj puta reciklirati, a da ne izgubi na kvalitetu. Pogledajte koliko su su turisti i građani voljni za recikliranje.

Gost Boja jutra i Božidar Draganić, predsjednik preduzeća Primorje hotels & restaurants.

Pogledajte, kako je bilo na drugoj turističko- promotivnoj manifestaciji u Bijeloj ove sezone. Za mnoge nepoznati stari bokeški naziv za izvlačenje ribarske mreže – Ageravanje, okupio je znatiželjne goste oko mula.

Saznajte detalje o ovogodišnjem Međunarodnom festivalu lutkartsva.

Boje jutra i kompanija M-tel za gledaoce pripremili vrijedne nagrade.

Bonus video: