Boje jutra: O prednostima i nedostacima saune

Mjesto obilaska ekipe Boja jutra biće konzulat bivše države - Socijalisticke Federativne Republike Jugoslavije, koji je više muzejska uspomena na prohujale dane, a danas se nalazi nedaleko od šetališta Pine u Tivtu
1 komentar(a)
sauna, Foto: Shutterstock
sauna, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.07.2016. 11:52h

Mjesto obilaska ekipe Boja jutra biće konzulat bivše države - Socijalisticke Federativne Republike Jugoslavije, koji je više muzejska uspomena na prohujale dane, a danas se nalazi nedaleko od šetališta Pine u Tivtu. U posljednje vrijeme, posebno od maja do oktobra, konzulat SFRJ u Tivtu, interesantan je i turistima.

Jeste li upoznati s prednostima i nedostacima saune? O tome će stručnjaci detaljnije u Bojama jutra.

Već šestu godinu zaredom organizuje se Tango kamp u Kolašinu za stotine ljubitelja argentinskog tanga i aktivnog odmora iz cijelog svijeta. Ovaj jedinstveni događaj, nudi plesne ali i brojne druge aktivnosti, poput planinarenja, sportskog penjanja, biciklizma, streličarstva, joge, relaks programa, jahanja i kreativnih programa za djecu. Detalji u Bojama jutra.

U Herceg Novom je u utorak, 26. jula, manifestacijom u novoizgrađenoj Coca-Cola aktivnoj zoni, stavljena kruna na završetak jedne faze projekta Pokret za radost.

Glavne naslove komentarisaće novinar ND Vijesti, Ivan Čađenović.

Kompanija m:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama.

Bonus video: