Advokat sa Cetinja umiješan u pokušaj krađe 70.000 eura iz državnog budžeta?

Kako pouzdano saznaje Televizija "Vijesti", iako su se u rješenjima navodila imena dvojice navodnih advokata, policija je došla do osobe za koju se sumnja da je obavila telefonski razgovor sa izvršiteljkom i tom prilikom joj saopštila da će joj rješenja poslati taksijem
72 pregleda 0 komentar(a)
Novac, pare (Novine)
Novac, pare (Novine)
Ažurirano: 23.07.2016. 18:10h

Istraga pokrenuta nakon sto je javna izvršiteljka Aleksandra Tomković-Vukoslavčević prijavila policiji osobe koje su se lažno predstavljale kao advokati i tražile od nje da sa državnog budžeta, po lažnom rješenju Višeg suda, naplati 70 hiljada eura, već daje prve rezultate.

Lažni advokati pokušali da ukradu 70.000 eura iz državnog budžeta>>>

Kako pouzdano saznaje Televizija "Vijesti", iako su se u rješenjima navodila imena dvojice navodnih advokata, policija je došla do osobe za koju se sumnja da je obavila telefonski razgovor sa izvršiteljkom i tom prilikom joj saopštila da će joj rješenja poslati taksijem.

Zahvaljujući taksisti, navodi sagovornik Televizije "Vijesti", istražitelji su došli do osobe za koju se sumnja da je umiješana u pokušaj prevare.

Televizija "Vijesti" saznaje da je riječ o advokatu sa Cetinja, čiji je identitet poznat redakciji Televizije "Vijesti", pa ga u interesu istrage nećemo saopštiti.

Zvaničnog saopštenja zbog navoda da iza pokušaja prevare stoji advokat, iz Advokatske komore danas nije bilo, a ni Uprava policije se nije oglašavala povodom ovog događaja.

Bonus video: