U Bojama jutra u četvrtak, gledaćete...

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje brojnim vrijednim nagradama. Portparol kompanije M:tel, Ana Martinović je gošća Boja jutra
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 20.07.2016. 11:25h

Internacionalna jedriličarska sportsko-turistička regata 14. Fašinada Kup održava se 21. i 22. jula u akvatorijumu Bokokotorskog zaliva.

O programu regate, ali i tradiciji Perasta i cijele Boke i njenog pomorstva na jedra govoriće Srećko Vukmirović, član organizacionog odbora Fašinade.

U četvrtak 21. jula sa početkom u 20:30 časova na Gradskoj rivi Pine posjetioce očekuje rok spektakl. Na dvije bine nastupiće četiri rok benda: Bend omladinskog kluba Goodbye windows, Sinhro, Light under the black mountain i Toć. I u Bojama jutra sviraju bendovi koji će nastupiti te večeri.

Gost Boja jutra je Kotoranin Željko Bato Banićević, jedan od najuspješnijih crnogorskih automobilista, najbrži u svojoj klasi i na brdskim i na kružnim stazama, prvi put za volanom sa devet godina, pod tuđim imenom i bez vozačke dozvole, vlasnik "Dijamantske kacige" odnosno osvajač tri zlatne.

Pogledajte detalje ovogodišnjeg festivala Ušće fest koji biti održan u Bijelom Polju.

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje brojnim vrijednim nagradama. Portparol kompanije M:tel, Ana Martinović je gošća Boja jutra.

Glavne naslove komentariše Vladimir Vučković, CGO.

Bonus video: