Da li Ulama krije istinu o tome gdje je Nemanja Medin?

Sve koji imaju neka saznanja o nestalom mladiću, porodica Medin moli da se jave na broj 068 417 510 ili na dežurni broj policije 122
236 pregleda 5 komentar(a)
Nemanja Medin, Foto: Screenshot (YouTube)
Nemanja Medin, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.07.2016. 18:13h

Da li nedostupnošću nadležnim organima Vladimir Ulama krije istinu o tome gdje je Nemanja Medin, koji mu je, tvrdio je inspektorima posljednji put, 9. jula prilikom saslušanja, drug još od srednje škole, za istražitelje nije pitanje.

Šta više uvjereni su da bi Ulama mogao mnogo toga znati i pružiti im podatke o tome šta se zaista dogodilo 8. jula nakon njihovog susreta na Virpazaru.

Najmisteriozniji do sada pronađeni dokaz u jednoj od tri kuće koje koristi Ulama – crna patika sa flekom nalik na krv i dalje je predmet vještačenja.

Sagovornik "TV Vijesti" iz policije ističe da nijesu gotovi ni preliminarni rezultati zbog čega sa sigurnošću još ne mogu isključiti mogućnost da trag zaista potiče od krvi i ako potiče kome pripada.

Članovi porodice Ulama se nijesu izjašnjavali kome patika pripada, niti su, dodaje izvor "TV Vijesti", saslušavani na ovu okolnost.

Iz automobila “reno megan” koje je kako se vjeruje koristio nestali mladić, a koji je prije dva dana pronađeno zapaljeno u mjestu Sotonići, vještaci nijesu mogli izuzeti tragove za vještačenje.

Ako je dokaza u njemu i bilo vatra ih je progutala. Još nije stigla ni zvanična potvrda da je to vozilo zaista koristio Medin.

"TV Vijesti" pouzdano saznaje da istražitelji nastavljaju da pišu naredbe. Najviše njih se odnosi na izuzimanje listinga telefonskih poziva, kako bi sa sigurnošću utvrdili ko je osoba sa kojom je Medin obavio posljednji telefonski razgovor. To sa sigurnošću nije Nikšićanin P.B, kod koga je, prema iskazu Ulame trebalo da ide Nemanja Medin s namjerom da nabavi pištolj, koji mu on prethodno nije obezbijedio.

No zbog Ulaminog bjekstva inspektori sumnjaju u sve ono što je tvrdio dan nakon Medinovog nestanka.

Potraga za Nemanjom je nastavljena i danas. Sve koji imaju neka saznanja o nestalom mladiću, porodica Medin moli da se jave na broj 068 417 510 ili na dežurni broj policije 122.

Bonus video: