Pogledajte u Jutarnjem programu TV Vijesti...

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra čak petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 23.06.2016. 11:35h

Kompanija Nestlé proširila je ponudu proizvoda bez glutena novim ukusima žitarica za doručak – Nestlé Corn Flakes sa ukusom čokolade i Nestlé Corn Flakes sa medom i, kikirikijem, kako bi odgovorila na potrebe sve većeg broja ljudi koji boluju od celijakije, alergije na pšenicu ili nekog oblika netolerancije na gluten. Za vedra ljetnja jutra - novi ukusi Nestlé žitarica bez glutena. Za gledaoce Boja jutra kompanija Nestlé je pripremila vrijedne poklone.

Svjetski dan borbe protiv zloupotrebe droga obilježava se 26. juna. Gosti Boja jutra u petak, 24. juna biće Saša Mijović iz NVO 4LIFE i Jovan Bulajić iz NVO Preporod.

Odmaralište na Veruši juče je primilo prvu grupu od 70 učemika iz Podgorice i Gradske opštine Tuzi. Oni će narednih sedam dana, kroz unaprijed pripremljen program instruktora Dječijeg saveza, uživati u prirodnim ljepotama ove planine.

U jutarnjem programu govorimo i o manifestaciji "Podgoričko kulturno ljeto".

U sklopu priprema za turističku sezonu, Crveni krst Crne Gore je organizovao četiri obuke za nove spasioce na vodi i 11 ovjera za postojeće spasioce.

U petak, 24. juna, svečano će biti otvorene dvije pješačko-planinarske staze koje su duge 23 kilometra. Detaljnije u Bojama jutra.

Iz Bicikla.me najavljuju da će u petak, 24. juna u 18:30 sa Trga Nezavisnosti voziti Critical Mass za cvijeće i drveće, kako bi podsjetili na njegov značaj u gradovima.

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra čak petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti. Uz prepaid paket m:go turist za 5 eura korisnici dobijaju 2 eura kredita i 500MB besplatnog Interneta, koje troše naredna 3 dana. Uz svaku narednu dopunu korisnik dobija još 3 dana besplatnog Interneta – 300 MB. Besplatnih 300 MB Internet saobraćaja korisnik dobija u ponoć na dan kada je izvršio dopunu, a dopunjeni iznos slobodno troši.

Zanimljivosti iz svijeta, sportske aktuelnosti, kao i presjek dešavanja sa muzičke scene dio su svakodnevnih priča koje možete pratiti svakog radnog dana od 07:00h do 09:30h na kanalu Televizije Vijesti.

Bonus video: