Obrt u istrazi tragedije u Kolašinu: Kćerka ubila oca pa sebe?

Oproštajno pismo koje su istražitelji pronašli tokom uvuđaja potvrdilo je da je tragedija planirana. Dragan je prije smrti napisao da ih na takav čin niko nije nagovorio niti je učestvovala neka treća osoba te da je morao da ispuni Aninu želju
619 pregleda 0 komentar(a)
Kuća, Kolašin, ubistvo, samoubistvo, Foto: Dragana Šćepanović
Kuća, Kolašin, ubistvo, samoubistvo, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 10.06.2016. 18:37h

Ana Pižurica (30) u utorak veče najprije je pucala u svog oca Dragana (64), a potom presudila sebi, to je, kako Televizija Vijesti saznaje, potvrdila obdukcija koja je naložena nakon što su u njihovom porodičnom domu u Kolašinu pronađena dva beživotna tijela.

Time je otklonjena prvobitna sumnja da je otac svojoj kćerci oduzeo život ali i kasnije spekulacije da je riječ o dvostrukom samoubistvu ili čak dvostrukom ubistvu. O nalazu obdukcije nadležni tužilac iz Bijelog Polja Rifat Hadrović nije mogao da govori.

Tužilac Hadrović je u telefonskom razgovoru za Televiziju Vijesti kazao da se nalazi van Crne Gore te da mu još nijesu dostavljeni nalazi vještačenja zbog čega u ovom trenutku ne može da govori o rezultatima do sada sprovedne istrage, pa samim tim ni da demantuje ili potvrdi saznanja TV Vijesti.

Oproštajno pismo koje su istražitelji pronašli tokom uvuđaja potvrdilo je da je tragedija planirana. Dragan je prije smrti napisao da ih na takav čin niko nije nagovorio niti je učestvovala neka treća osoba te da je morao da ispuni Aninu želju.

Ona je i prije pola godina bila riješila da sebi oduzme život, a otac je pokušavao da je odvrati od te ideje.

Pismo je potvrdilo da se otac i ćerka nisu svađali prije tragedije već da su bili u izuzetno dobrom odnosu koji ih je na kraju odveo u zajedničku smrt te da njihova familija i bližnji znaju zašto su to uradili.

Otac i kćerka sahranjeni su juče na kolašinskom groblju.

Bonus video: