KPDP: Mirandini planovi propadaju kada se Suzana pojavi na audiciji

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati
91 pregleda 0 komentar(a)
KPDP
KPDP
Ažurirano: 03.06.2016. 09:04h

Tina je potresena kad shvati da je Larisa na sastanku sa Matom. Ona je, kao i Mate, uvjerena da su on i Larisa spavali. Njih dvoje, ne znaju da je to sve dio Larisinog plana.

Kada se Larisa naljuti na Matu jer se on ne sjeća njihovog navodnog seksa (Mate je bio prepijan), Matu osjeti grižu savjesti. Mirandu razveseli mogućnost da glumi u filmu. Međutim, planove joj pokvari Suzana koja se takođe pojavljuje na audiciji. Nakon svađe, ljuta Miranda odlazi, dok Suzana ne odustaje od uloge i prepušta se producentu Daliboru.

Kada sazna da ju je Dalibor zaveo, Svetine nade da osvoji Suzanu propadaju. Nikako se ne miri s tim neuspjehom, a kada od producentkinje Ivone sazna da Dalibor ipak nije glava seta, već da iza svega stoje Njemci, Sveto poludi! Smatra da je Suzana iskorištena. I Žeravice su u međuvremenu saznale da je Suzana spavala s Daliborom. Miranda je ljuta, traži od Darija da je pošalje u Zagreb , zbog čega, iz inata, Suzana prihvati ulogu. U međuvremenu, Kate i Damir pokušavaju napraviti dijete, ali ih u tome prvo prekida Zdenka, pa Marko.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati.

Bonus video: