Boje jutra: Savjeti ljekara, servisne informacije, nagrade...

Predškolska ustanova ”Ljubica Popović" proslavila je 57.godina rada. U objektima svih vaspitnih jedinica održana je svečanost u kojoj su učestvovala djeca iz svih grupa vrtića zajedno sa vaspitačicama. Rođendanskoj proslavi prisustvovala je i naša ekipa.
67 pregleda 0 komentar(a)
LJUBICA POPOVIC, Foto: TV VIjesti
LJUBICA POPOVIC, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 15.05.2016. 17:14h

U okviru rubrike "Savjeti ljekara" u ponedjeljak, 16. maja u Bojama jutra, gost će biti fizioterapeut Marko Kovačević. Tema rubrike, rehabilitacija sportskih povreda i uloga fizioterapeuta u rehabilitaciji.

Predškolska ustanova ”Ljubica Popović" proslavila je 57. godina rada. U objektima svih vaspitnih jedinica održana je svečanost u kojoj su učestvovala djeca iz svih grupa vrtića zajedno sa vaspitačicama. Rođendanskoj proslavi prisustvovala je i naša ekipa.

Sajam mladih pronalazača 2016. godine biće održan u ponedjeljak, 16. maja, u poslovnom objektu "The Capital Plaza", u Podgorici. Detaljnije u Bojama jutra.

Gost jutarnjeg programa Ivan Terzić, instruktor spasilaštva na vodi. Druga obuka novih spasilaca na vodi biće održana u Nastavnom centru za obuku spasilaca na vodi, u Sutomoru 19. maja.

Kulturno - informativni centar "Budo Tomović" deset godina od obnove crnogorske državne nezavisnosti obilježiće organizovanjem filmske revije "Sloboda, nezavisnost - nezavisnost, sloboda".

U jutarnjem programu pogledajte i vježbe za razbuđivanje.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

Povodom godišnjice uspješnog poslovanja, NepoSystem Crna Gora gledaocima TV Vijesti poklanja vaučere za vangarantni servis računara.

U Bojama jutra i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG.

Bonus video: