Osam godina TV Vijesti: Borba na tržištu je neravnopravna, ali uspješno opstajemo

Redakcija i menadžment TV Vijesti trudiće se da i dalje budu istinski medijski servis crnogorskih građana i da opravdaju povjerenje koje nam ukazuju već punih osam godina!
16 komentar(a)
TV Vijesti, Foto: Screenshot (YouTube)
TV Vijesti, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 12.05.2016. 10:14h

Osam je godina od osnivanja Televizije Vijesti. Naša kuća trenutno je jedina domaća, komercijalna televizija, koja uspješno opstaje na specifično zahtjevnom crnogorskom medijskom prostoru - u neravnopravnoj borbi sa TV stanicama sa sjedištem u drugim državama.

Ipak, i u uslovima nelojalne konkurencije i sa konstantno maćehinskim odnosom države, Televizija Vijesti uspjela je da stekne i održi gledanost i prvenstveno povjerenje najšire javnosti.

Informativni program Televizije Vijesti, svojim pristupom i sadržajem slijedi najbolju tradiciju novinarstva koje informiše, razotkriva i kritikuje, ne udvarajući se nikome. Centralna informativna emisija, Vijesti u pola 7, ubjedljivo je najgledanija informativna emisija u zemlji, sa rejtinzima koji konkurišu ili prelaze najpopularnije zabavne ili serijske programe.

Magazin "Bez granica" godinama bilježi visoku gledanost i povjerenje crnogorske publike. Njegov urednik Sead Sadiković, postao je sinonim za novinarsku autentičnost i originalnost, koji finom satirom boji svoje priče o problemima malog čovjeka, slikajući tako društvo duboko zaglavljeno u tranziciji.

"Načisto" sa Petrom Komnenićem najpopularniji je talk show u zemlji. Brižljivo prati aktuelnosti i sa gostima iz politike i drugih sfera društva, gledaocu otkriva sve što je htio, ali nije mogao da sazna ni na jednom drugom mediju.

Uz ove i druge zanimljive sadržaje domaće produkcije, trudimo se da u teškoj finansijskoj situaciji, gledaocima ponudimo zanimljiv serijski i filmski program, koji će u budućnosti, vjerujemo, biti još bolji i kvalitetniji.

Redakcija i menadžment TV Vijesti trudiće se da i dalje budu istinski medijski servis crnogorskih građana i da opravdaju povjerenje koje nam ukazuju već punih osam godina!

Bonus video: