U Jutarnjem programu TV Vijesti u ponedeljak pogledajte...

U Bojama jutra i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 24.04.2016. 18:14h

U okviru rubrike "Savjeti ljekara" u ponedeljak, 25. aprila, govorimo o ljetnoj upali uha. Kako se liječi ova upala, koje su preventivne mjere, čućete od otorinolaringologa dr Vladimira Prlje koji će biti gost Boja jutra.

Aprilski repertoar Nikšićkog pozorišta, između ostalih naslova, biće obilježen premijernim izvođenjem komedije „Jao, moj Jagoše“, Miodroga Karadžića, u rediteljskoj postavci Gorana Bulajića. Premijera tog, po autorskom učešću, do sada najmasovnijeg komada iz produkcije Nikšićkog pozorišta i jednog od rijetkih na drugim crnogorskim scenama, će biti izvedena u sali Nikšićkog pozorišta, u ponedjeljak, 25. aprila, sa početkom u 20 sati. Saznajte šta glumci očekuju od premijere.

Još jedna premijera nas očekuje u Zetskom domu na Cetinju 25. aprila,premijera predstave Leptir . Režija Andraša Urbana ujedno ce otvoriti dramski segment MIT festivala 2016. godine koji će trajati do polovine juna i obilježiti kulturnu scenu u Crnoj Gori u narednih nekoliko mjeseci.

U vinskom podrumu Šipčanik je počeo 17. Madam Maya Fashion Connection velikom komercijalnom revijom modne kuće Mona, koja je predstavila kolekciju za proljeće-ljeto 2016. Ekipa Boja jutra, bila je na otvaranju.

U jutarnjem programu pogledajte i jutarnje vježbe za razbuđivanje.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

U Bojama jutra i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG.

Bonus video: