Boje jutra: Kuda nakon osnovne škole ?

Igor Majer, prvi Ironman triatlonac iz Crne Gore, gost jutarnjeg programa.
54 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 19.04.2016. 13:08h

U okviru rubrike "Savjeti ljekara" u Bojama jutra gošća će biti stomatološkinja dr Zorica Ražnatović. Tema je ortopedija vilica.

Igor Majer, prvi Ironman triatlonac iz Crne Gore, gost jutarnjeg programa.

Upisni rok za srednje škole u Crnoj Gori se bliži. Polumaturanti se možda i po prvi put susreću sa donošenjem važne odluke, da li upisati srednju stručnu školu, gimnaziju ili zanat.

Ovogodišnji Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto Moto Show Podgorica 2016” biće održan od 20.aprila do 24.aprila u garažnom dijelu Delta city-a.

Žene Podgorice organizovaće manifestaciju „Podgoričko proljeće“, u četvrtak 21.aprila, sa početkom u 18 časova, na trgu kod Sahat kule.

Naočare za sunce obavezne su tokom ljeta, i kao zaštita i modni detalj. Pravilno izabrane naočare zaštitiće vaše oči od jakog ultraljubičastog zračenja. Mnogi uglavnom dok ih biraju razmisljaju samo o modelu i obliku, zanemarujući stepen njihove zaštite od sunca. Poslušajte nekoliko savjeta koji će vam pomoći da pravilno odaberete naočare.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Marko Vešović, novinar lista "Dan".

U Bojama jutra i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG.

Bonus video: