U Bojama jutra poklon karte za cirkus

Ekipa Boja jutra razgovarala je sa crnogorskim pjevačem Sergejom Ćetkovićem.
0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV Vjjesti
boje jutra, Foto: TV Vjjesti
Ažurirano: 28.03.2016. 13:13h

Kupovina stana, tema je rubrike Savjeti advokata u Bojama jutra u utorak, 29. marta. Na pitanja gledalaca odgovaraće advokatica, Snežana Mićanović.

Nakon osam godina pauze Podgoričani ponovo mogu uživati u cirkuskim predstavama. Ovoga puta Glavni grad posjetio je italijanski karavan Montecarlo. Na programu su dvočasovne predstave u kojima učestvuje 18 životinja. Cijena ulaznice za djecu je pet, a za odrasle osam eura. Za najbrže gledaoce ekipa Boja jutra je obezjedila karte.

U okviru programa Briga o starima, u opštinskim organizacijama Crvenog krsta u Baru, Bijelom Polju, Mojkovcu i Plavu su realizovane obuke u pružanju prve pomoći za starija lica. U narednih nekoliko dana i organizacije Crvenog krsta u Herceg Novom, Kolašinu, Nikšiću i Tivtu će realizovati slične aktivnosti.

Ljubitelji gitare, đaci osnovnih i srednjih škola, studenti, profesori, koncertni gitaristi imaće priliku da 29. i 30. marta uživaju u prvom međunarodnom festivalu ,,Dani gitare u Podgorici“, ali i da nauče o izradi gitare i kako da suzbiju tremu. Gost jutranjeg programa, gitarista Srdjan Bulatović.

Ekipa Boja jutra razgovarala je sa crnogorskim pjevačem Sergejom Ćetkovićem.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Boris Marić iz Centra za građansko obrazovanje.

Zanimljivosti iz svijeta, sportske aktuelnosti, kao i presjek dešavanja sa muzičke scene dio su svakodnevnih priča koje možete pratiti svakog radnog dana od 7 do 09:30 sati na kanalu Televizije Vijesti.

Bonus video: