Hirurzi KCCG: "Štrajkovaćemo ukoliko nam ne povećaju koeficijent"

Poklanjamo ulaznice za film po izboru u podgoričkom bioskopu Cineplexx.
4 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 23.03.2016. 14:33h

Hirurzi Kliničkog centra Crne Gore ostaju izričiti u svojim zahtjevima da im se minimalni koeficijent za obračun zarada poveća. Do sada je taj koeficijent iznosio od 6,6 do 8,2 a ljekari traže da se ubuduće zarade obračunavaju po novom, od 12 do 19. Ukoliko iz Ministrstva zdravlja ne udovolje ovakvom zahtjevu, hirurzi iz Kliničkog centra su, kako ističu, spremni i na radikalne mjere odnosno obustavu rada.

U roditeljskom kutku govorićemo o problemu narkomanije među mladima. Kada treba početi s prevencijom, koji uzrast je najkritičniji, kako roditelji da prepoznaju problem i da reaguju na pravi način i na vrijeme, samo su neka od pitanja na koja ćemo potražiti odgovore. Gost jutarnjeg programa biće Jovan Bulajić iz nevladine organizacije "Preporod".

Prva registracija nacionalnog internet domena .ME izvršena je 24. marta, 2008. godine. Za prethodnih osam godina zabilježeno je preko milion registracija u nacionalnom registru internet domena. Tim povodom gosti jutarnjeg programa biće predstavnici Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i kompanije DoMen.

Turistička organizacija Podgorice, u saradnji sa Tržnicama i pijacama, u subotu, 26. marta, na podgoričkoj zelenoj pijaci u TC Mall of Montenegro, organizuje "Pijačni dan uz patišpanj". Detalje o manifestaciji otkriće Tatjana Popović, direktorica TO Podgorica.

U Bojama jutra i o sajmu vjenčanja "Vaša Bajka" koji će početi u petak, 25.marta u TC Delta city.

Poklanjamo i ulaznice za film po izboru u podgoričkom bioskopu Cineplexx.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Marko Sošić iz Instituta alternativa.

Bonus video: