Boje jutra: Ekskluzivno o napadima u Briselu

Direktorica CGO-a, Daliborka Uljarević, koja je diplomirala na Odsjeku za međunarodne odnose Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu i predsjednik Atlantskog saveza Crne Gore Savo Kentera prokomentarisaće da li nakon bombaških napada u Briselu očekuju oštriju reakciju zapadnih evropskih država.
1 komentar(a)
Brisel aerodrom, Foto: Reuters
Brisel aerodrom, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.03.2016. 06:27h

Ines Sabalić, novinarka i dugogodišnja dopisnica raznih hrvatskih medija iz Belgije, dopisnica nedjeljnika Globus uključiće se telefonskim putem iz Brisela direktno u jutarnji program TV Vijesti u srijedu 23. marta i informisati gledaoce Boja jutra o tome kako je protekla noć u Briselu nakon jučerašnjih bombaških napada, te kakva je trenutna situacija u tom gradu.

U Bojama jutra će i novinar Monitora Zoran Radulović o tome šta nam sve češći napadi pokazuju, jesu li iznenađenje, s obzirom na to da se nezvanično zna da je sjedište organizacije muslimanskih terorista u Briselu, te koliko migrantska kriza utiče na težu kontrolu terorista i osujećivanje ovakvih i sličnih napada.

Direktorica CGO, Daliborka Uljarević, koja je diplomirala na Odsjeku za međunarodne odnose Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu i predsjednik Atlantskog saveza Crne Gore Savo Kentera prokomentarisaće da li sada očekuju oštriju reakciju zapadnih evropskih država, koliko je težak zadatak pred evropskim i svjetskim državnm zvaničnicima, te koliko teroristički napadi u Belgiji, te nedavna u Turskoj mogu uticati na stabilnost u Crnoj Gori i zemljama regiona.

Svake godine 23. marta Svjetska meteorološka organizacija i hidrometeorološke službe slave Svjetski dan meteorologije posvećujući ga nekoj od globalnih tema važnih za čovječanstvo. U Bojama jutra pogledajte na šta skreću pažnju ove godine u Zavodu za hidrometeorologiju i seizmologiju CG.

Izložba “Neka plavo ostane plavo”, koja akcentuje značaj očuvanja morskih vrsta, otvorena je u Podgorici povodom 22. marta i Svjetskog dana voda. Riječ je o zajedničkom projektu nevladine organizacije “Grin Houm”, Agencije za zaštitu životne sredine i Udruženja “Sunce” iz Splita. Detaljnije u Bojama jutra.

Zakon o zaštiti prirode, o kome će se raspravljati u četvrtak u Skupštini, ukoliko bude usvojen, na nov će način definisati zaštićena područja. Tim povodom gošća TV Vijesti direktorica Direktorata za životnu sredinu Ivana Vojinović.

Od 25. do 28. marta članovi frizerske reprezentacije Crne Gore učestvovaće na Svjetskom prvenstvu za frizere koje se održava u Seulu u Južnoj Koreji. O pripremama u jutarnjem programu.

U Bojama jutra pogledajte i kako teče projekat 1000+ stanova.

Bonus video: