Obilježava se Svjetski dan voda

I sjutra u jutarnjem programu nakon 7.30 pregled dnevne štampe. Gošća će biti Ana Vujoševic iz CGO.
59 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 21.03.2016. 14:10h

U svijetu se 22. marta, obilježava Svjetski dan voda, koji su Ujedinjene nacije (UN) ustanovile kako bi skrenule pažnju na nedostatak zdrave vode za piće. Generalna skupština UN proglasila je 1992. godine na konferenciji "Životna sredina i razvoj" u Rio de Žaneiru 22. mart za Svjetski dan vode i pozvala države članice da na nacionalnom nivou obilježavaju taj dan. Kako će ovaj dan biti obilježen u Crnoj Gori, saznajte u Bojama jutra.

Šta je nužni dio, te ko su nužni naslednici, saznaćete u utorak, 22. marta, u okviru rubrike "Savjeti advokata" u Bojama jutra na TV Vijesti. Na pitanja gledalaca odgovaraće advokatica Ivana Jončić.

Trodnevna manifestacija "Titogradsko proljeće" koja je zamišljena kao omaž muzici prošlih vremena, održana je u tržnom centru "Mall ogf Montenegro".Detaljnije u jutarnjem programu.

I sjutra u jutarnjem programu nakon 7.30 pregled dnevne štampe. Gošća će biti Ana Vujoševic iz CGO.

Započnite dan uz Boje jutra na TV Vijesti i uz servisne informcije Urgentnog centra Crne Gore, Auto-moto saveza CG, Operativno komunikacionog centra Uprave policije i Elektroprivrede CG.

Bonus video: