Boje jutra: Šta će nam donijeti klimatske promjene

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Tamara Milaš, iz Centra za građansko obrazovanje.
69 pregleda 3 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 15.03.2016. 13:00h

Da li ulazimo u doba velikih klimatskih promjena, kako bi se mogle ubuduće odražavati na naše živote, te kakve nas sve važne promjene očekuju, samo su neka od pitanja na koja će odgovore dati klimatolog Mirjana Ivanov u Bojama jutra u srijedu 16. marta. Sa druge strane, Aleksandar Perović, direktor NVO „Ozon“, koja je pokrenula Centar za edukaciju o životnoj sredini i klimatskim promjenama, govoriće o tome koliki doprinos ublažavanju klimatskih promjena možemo dati svi pojedinačno, a šta bi pod hitno morala uraditi država.

U Bojama jutra i o globalnoj kampanji Sat za Planetu. Svjetski fond za prirodu jubilarni, deseti put organizuje ovu akciju, a naša zemlja će se pridružiti kampanji po sedmi put, u organizaciji NVO "Green Home".

U jutarnjem programu TV Vijesti i o tome kakva je i kolika uloga medija u ekološkim procesima i promociji prirodnih vrijednosti i potencijala Crne Gore.

U okviru rubrike Savjeti ljekara, dr Zorica Đorđević, specijalista higijene iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore pričaće o velikim zabludama i istinama o pravilnoj ishrani.

Ministarstvo za informaciono drustvo i telekomunikacije obilježava Nedjelju e-vještina organizovanjem provjere informatickih vjestina za učenike osnovnih škola na Cetinju i u Podgorici. Pogledajte u jutarnjem programu koliko su naši osnovci informatički pismeni.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Tamara Milaš, iz Centra za građansko obrazovanje.

Bonus video: