Gost Boja jutra Božo Vrećo

Glavne društveno-političke aktuelnosti komentarisaće Mila Radulovic iz ND “Vijesti”
120 pregleda 2 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 10.03.2016. 12:34h

Solistički koncert Boža Vreća biće održan u petak na Velikoj sceni Kulturno - informativnog centra „Budo Tomović“, sa početkom u 20 sati.

Kako navode iz KIC-a, potpuno nov i neobičan muzičko-scenski nastup obilježiće koncert ovog bosansko-hercegovačkog interpretatora sevdalinki.

Božo Vrećo biće gost Boja jutra na TV Vijesti u petak 11. marta.

Gost jutarnjeg programa, u okviru rubrike Moj grad, je Orhan Šahmanović, predsjednik Opštine Plav.

Šahmanović će odgovoriti na brojna pitanja stanovnika te crnogorske opštine koja su stigla na adrese boje.jutra@vijesti.me i boje.jutra@gmail.com

Koliko je podgorički Biro za komunikaciju i koordinaciju odnosa s građanima primio poziva od početka mjeseca, sa kakvim molbama, pitanjima ili zahtjevima su im se obraćali građani, te šta su sve konkretno gradske službe na zahtjev stanovnika Glavnog grada uradile od početka godine pogledajte u Bojama jutra.

Za dane vikenda u Virpazaru bić održan 19. Festival vina i ukljeve. Gost Boja jutra Đuro Pejović, predsjednik Mjesne zajednice Crmnica.

VI Internacionalni salon vina ‘Monte Vino 2016.’ u organizaciji Nacionalnog udruženja sommeliera Crne Gore bie održan 18. i 19. marta u Podgorici. O najznačajnijoj vinskoj manifestaciji koja se organizuje u Crnoj Gori u jutarnjem programu govoriće Danijela Radeč, predsjednica Nacionalnog udruženja somelliera.

Fondacija "Mladi pronalazači Crne Gore", 2013. godine postala je nosilac licence za organizaciju nacionalnog takmičenja FIRST LEGO Lige čime je Crna Gora postala jedna od 80 zemalja koja se pridružila ovoj globalnoj inicijativi. FIRST LEGO Liga je program robotike za uzrast od 9 do 16 godina, koji je osmišljen sa ciljem da podstakne interesovanje djece za nauku i tehnologiju.

Ove godine domaćin First Lego Lige je OŠ "21 Maj" i na takmičenju svoje snage u znanju i kreativnosti odmjeriće 14 tomova iz pet crnogorskih gradova. Detalje u Bojama jutra zainteresovani će čuti od prof. dr Srđana Kadića.

Kao što je već zainteresovana javnost upoznata jedna od najznačajnijih muzičkih ikona današnjice Skrillex, nastupiće 14. jula na plaži Jaz, na spektakularnom otvaranju Sea Dance festivala. U Bojama jutra pogledjate kako teku pipreme za ovogodišnji ljetnji spektakl, te koliko je do sada prodato ulaznica.

Glavne društveno-političke aktuelnosti komentarisaće Mila Radulovic iz ND "Vijesti".

Bonus video: