Boje jutra u znaku 8.marta

Gošće jutarnjeg programa biće, poslanica Snežana Jonica, glumica Žana Gardašević i direktorica Službe komunikacija u Erste banci, Dragana Crvenica
166 pregleda 0 komentar(a)
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
Ažurirano: 07.03.2016. 14:10h

U utorak, 8.marta, u okviru rubrike "Savjeti advokata" gost će biti advokat Antonio Brajović. Brajović će odgovarati na pitanja gledalaca, a tema rubrike je, odgovornost ljekara za nesavjesno liječenje.

Gošće jutarnjeg programa biće, poslanica Snežana Jonica, glumica Žana Gardašević i direktorica Službe komunikacija u Erste banci, Dragana Crvenica.

Obilna kiša, praćena povremenim gradom, koja je u nedjelju veče pala u Podgorici stvorila je dosta problema žiteljima Glavnog grada. U posebnoj nevolji našli su se mještani Tološa koji žive u Ceklinskoj i ulici Milana Raičkovića, jer se na te dvije adrese stvorilo vještačko jezero, koje je onemogućilo normalno funkcionisanje građana. U tom dijelu glavnog grada bio je i kolega Dejan Radulović, detaljnije pogledajte u Bojama jutra.

Institut za javno zdravlje u saradnji sa NVO Centar za romske inicijative obilježava 8. mart Međunarodni dan prava žena uz održavanje predavanja pod nazivom: „Zaštita žena i planiranje porodice“. Šta je poručeno sa skupa, pogledajte u jutarnjem programu.

U susret obiljezavanju Medjunarodnog dana zena Banka hrane CG želi istaci da je svijet i danas obilježen nejednakošću i da žene i dalje moraju nastaviti borbu za bolju budućnost. Na koji način će Banka hrana obilježiti ovaj praznik, saopštiće Marina Medojević, koja će biti gošća jutarnjeg programa.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće novinarka Milena Perović Korać.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: