I ove sezone turiste će dočekati građevinske mašine

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Boris Marić iz Centra za građansko obrazovanje.
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 02.03.2016. 14:29h

Rekonstrukcija Jadranske magistrale u dijelu izgradnje dva bulevara od Budve do Bečića i raskrsnice prema Cetinju teče predviđenom dinamikom, a u Direkciji za saobraćaj kažu da će radovi biti završeni u predviđenom roku, odnosno do juna. S druge strane, budvanski hotelijeri smatraju da je ova investicija morala biti realizovana ranije, jer će radovi u srcu metropole turizma direktno uticati na lošiju predsezonu, a plaše se i otkazivanja prvenstveno inostranih gostiju. U Ministarstvu turizma, pak, razumiju ljutnju hotelijera, ali ističu da njihovi gubici u predsezoni ne mogu biti adekvatni koristi koju će turistički poslenici i gosti imati od ove investicije, vrijedne oko četiri miliona eura. Detaljnije sjutra u jutranjem programu.

Nevladina organizacija Naš san i privatna zdravstvena ustanova Ars Medica iz Podgorice pokrenuli su akciju u kojoj će biti omogućeno jednom paru sa teritorije Crne Gore da na poklon dobije kompletne usluge vantjelesne oplodnje, bez terapije. Sjutra će o tome govoriti u Roditeljskom kutku u Bojama jutra, nakon osam sati.

Crveni krst Crne Gore će, u susret Međunarodnom danu žena, u petak 4. marta, organizovati izložbu radova djece RE (Romi, Egipćani) populacije predškolskog uzrasta, koja redovno pohađaju „otvorene dječije igraonice“ Crvenog krsta u Kampu Konik.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Boris Marić iz Centra za građansko obrazovanje.

Zanimljivosti iz svijeta, sportske aktuelnosti, kao i presjek dešavanja sa muzičke scene dio su svakodnevnih priča koje možete pratiti svakog radnog dana od 7 do 09:30 sati na kanalu Televizije Vijesti.

Bonus video: