Utorkom "Savjeti advokata"

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Ana Vijošević iz Centra za gradjansko obrazovanje.
67 pregleda 1 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 22.02.2016. 14:27h

Procjena rizika na radnom mjestu,tema je rubrike "Savjeti advokata". Na pitanja gledalaca će odgovarati advokatica Vesna Cimbaljević.

Centar za socijalni rad na Cetinju od danas se nalazi na novoj adresi. Svečani čin otvaranja prostorija upriličila je ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, uz prisustvo prvog čovjeka prijestonice Aleksandra Bogdanovića i predstavnika lokalnih organizacija. Kako je bilo na otvaranju pogledajte u Bojama jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Ana Vijošević iz Centra za gradjansko obrazovanje.

S obzirom na užurbani tempo savremenog života,ne čudi činjenica da se širom svijeta ljudi trude da se na najrazličitije načine izbore sa stresom. Jedna takva priča nam dolazi iz Japana.

Centar za očuvanje I razvoj kulture manjina Crne Gore organizuje promociju knjige mlade “A vrijeme ide dalje” mlade spisateljice iz Petnjice Dijane Tiganj.Autorka knjige će biti gošća jutarnjeg programa.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: