Stižu odgovori iz Mojkovca

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Nikola Đonović iz Centra za građansko obrazovanje.
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 11.02.2016. 12:41h

Radojica Vlaović, potpredsjednik Opštine Mojkovac, u okviru rubrike Moj grad, u Bojama jutra u petak 12. februara, odgovaraće na pitanja gledalaca koja su stigla na mejl adrese boje.jutra@vijesti.me i boje.jutra@gmail.com.

Svjetski dan seksualne i reproduktivne svijesti obilježava se svake godine 12. februara s ciljem da se mladima ukaže na važnost unapređenja i očuvanja seksualnog i reproduktivnog zdravlja. Kako je najveću pažnju potrebno posvetiti upravo edukaciji mladih osoba, ljekari Centara za promociju zdravlja, posjetili su nekoliko srednjih škola u Crnoj Gori i održali predavanje. Skupu su prisustvovali i reporteri Boja jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Nikola Đonović iz Centra za građansko obrazovanje.

Za dane vikedna u Delta sitiju u Podgorici zainteresovane očekuje manifestacija “Čokolada i Vino” pa ce tako ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina ponovo imati priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da uživaju u pratećim sadržajima i degustiraju proizvode. O tome detaljnije u Bojama jutra.

U jutarnjem programu TV Vijesti i o muzičko - poetskoj večeri povodom 450 godina od smrti Blažene Ozane i 170 godina od štampanja „Luče Mikrokozme“.

Dramski studio KIC-a „Budo Tomović“ iz Podgorice započeo je rad na novom autorskom projektu Dragana Koprivice „Ples pobjednika“. Gosti Boja jutra scenarista i glumci predstave.

U jutarnjem programu i o izložbi mlade grafičke dizajnerke i umjetnice Maje Kostić koja će biti otvorena u ponedjeljak u holu KIC-a “Budo Tomović”, u 19 sati.

U Bojama jutra i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: