Šta kupujemo i jedemo?

Dnevno politička dešavanja komentarisaće Milan Radović iz Građanske alijanse.
5 komentar(a)
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
Ažurirano: 09.02.2016. 13:00h

Koliko je hrana životinjskog porijekla na našem tržištu sigurna, koliko često Veterinarska inspekcija provjerava njen kvalitet, odakle sve potiče meso koje imamo priliku svakodnevno da kupimo u mesarama, marketima, objektima sa brzom hranom pogledajte u Bojama jutra na TV Vijesti u srijedu 10. februara.

U okviru rubrike Savjeti ljekara dr Mladen Filipović govoriće o regenerativnoj medicini. Ukoliko imate pitanja za dr Filipovića pošaljite ih na boje.jutra@vijesti.me ili boje.jutra@gmail.com.

Dnevno politička dešavanja komentarisaće Milan Radović iz Građanske alijanse.

Sa direktorom Alfa Centra reporteri Boja jutra razgovarali su o tome da li trenutna dešavanja na crnogorskoj političkoj sceni utiču na članstvo u NATO i na koji način. Iz Alfa Centra kažu da je na aktuelni politički dijalog u Crnoj Gori između ostalog uticalo i pitanje članstva Crne Gore u NATO. Direktor Alfa Centra, Aleksandar Dedović, govori i o najvećim zabludama koje prosječni građanin Crne Gore ima vezano za pitanje članstva u NATO.

U jutarnjem programu i o obilježavanju Dana sigurnog interneta pod sloganom „Dajmo svoj doprinos za bolji internet“. Cilj je promocija bezbjednog i odgovornog korišćenja Interneta i savremenih tehnologija, sa posebnim fokusom na djecu i mlade.

Novinar i publicista Vanja Bulić, biće večeras gost podgoričkog Zimskog salona knjige BOOKA. U Bojama jutra pogledajte razgovor sa njim.

Filmska fondacija „Živko Nikolić“ organizuje kulturno-sportsku manifestaciju pod nazivom „Koš za Živka“ u Sportskom centru „Nikšić“ 14. februara. Detalje izdvajaju u jutarnjem programu.

Pogledajte i februarski repertoar KIC-u Zeta u Golubovcima.

Započnite dan uz Boje jutra na TV Vijesti i uz servisne informcije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Operativno komunikacionog centra Uprave policije i Elektroprivrede.

Bonus video: