Kako Kinezi u Crnoj Gori slave Kinesku novu godinu

Dnevno političke aktuelnosti komentarisaće Goran Đurović, iz koalicije NVO "Saradnjom do cilja".
2 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 04.02.2016. 13:09h

U nedjelju 7. februara Kinezi širom svijeta dočekaće Lunarnu novu godinu, koja će biti u znaku vatrenog Majmuna. Kako se Kinezi koji žive u Crnoj Gori pripremaju za doček Nove godine, kakvi se sve običaju vežu za njenu proslavu pogledajte u Bojama jutra u petak 5. februara.

U petak, u okviru rubrike Moj grad, u Bojama jutra na brojna pitanja stanovnika Opštine Tivat odgovaraće Zoran Petranović, menadžer tivatske opštine. Imate još vremena da pošaljete pitanja na mejlove: boje.jutra@vijesti.me i boje.jutra@gmail.com.

Dnevno političke aktuelnosti komentarisaće Goran Đurović, iz koalicije NVO "Saradnjom do cilja".

Uprava za inspekcijske poslove nedavno je pokrenula 21 prekšrajni postupak protiv roditelja koji su iz različitih razloga odbili vakcinaciju svoje djece. U Bojama jutra pogledajte šta u Instittu za javno zdravlje kažu povodom različitih spekulacija medija i tvrdnji pojedinih roditelja da MMR vakcina utiče na pojavu autizma, astme, leukemije, dijabetesa, Kronove bolesti i drugih poremećajima.

U Bojama jutra i detalji o februarskom repertoaru Centra za kulturu Tivat. Organizatori najavljuju predstave, koncerte, izložbe slika i promocije knjiga.

U jutarnjem programu TV Vijesti pogledajte i šta će se dešavati tokom vikenda na sjeveru Crne Gore, koliki broj gostiju bilježe zimski centri, te kolike su cijene usluga.

U Bojama jutra i aktuelnosti iz zemlje i svijeta, zanimljivosti, servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Elektroprivrede CG, Uprave policije, Auto-moto saveza.

Bonus video: