Boje jutra: Koje su koristi koučinga?

U Roditeljskom kutku govorimo o razvoju djeteta u prvoj godini života I važnim pitanjima u vezi sa zdravljem. Na pitanja gledalaca odgovaraće pedijatrica Doma zdravlja Podgorica Branka Samardžija Jovanović.
50 pregleda 1 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Ažurirano: 27.01.2016. 13:56h

U Roditeljskom kutku govorimo o razvoju djeteta u prvoj godini života i važnim pitanjima u vezi sa zdravljem. Na pitanja gledalaca odgovaraće pedijatrica Doma zdravlja Podgorica, Branka Samardžija Jovanović.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće novinarka Mila Radulović,a o dešavanjima na političkoj sceni razgovaraćemo I sa direktoricom Centra za građansko obrazovanje Daliborkom Uljarević.

U jutarnjem programu govorimo i o dodatnom usavršavanju kroz koučing program.Koučing je relativno nova disciplina kod nas, dok je u svijetu, već od 80-ih godina prošlog vijeka prepoznat kao vrlo uspješna metoda za lični i profesionalni razvoj. Šire gledano, koučing nije samo nova profesija, većnapredni način komunikacije koji donosi rezultate i nalazi izuzetnu primjenu u biznisu, liderstvu, oblasti razvoja ljudskih resursa, ali i u roditeljskim i partnerskim odnosima"

Svjetski dan vlažnih staništa obilježava se od 2. februara 1997. godine, a vladine agencije, nevladine organizacije i grupe građana na svim nivoima zajednice pokreću akcije u cilju podizanja svijesti javnosti o vrijednostima vlažnih staništa i Ramsarske konvencije..Detaljnijne u Bojama jutra.

Dvostruki dobitnik NIN-ove književne nagrade Dragan Velikić otvoriće osmi “Zimski salon knjige” u Podgorici.Pomenuta manifestacija će trajati od 27. januara do 10. februara u “Gradskoj knjižari” na Trgu Republike i u Tržnom centru “Delta siti”, a u organizaciji izdavačke kuće “Nova knjiga”.Ko će sve biti gosti festivala pogledajte sjutra.

U Bojama jutra i niz servisnih informacija iz zemlje i svijeta, kao i analiza aktuelnih sportskih dešavanja.

Bonus video: