Kako spriječiti rak grlića materice?

Glavna dnevno politička dešavanja komentarisaće Boris Marić, iz CGO-a.
109 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 26.01.2016. 13:14h

Od 19. do 25. januara širom Evrope se obilježava se Evropska nedjelja prevencije raka grlića materice. Prema procjenama Međunarodne Agencije za istraživanje raka i baze podataka – Globocan, svake godine u Evropi se ova maligna bolest otkrije kod približno 60 hiljada žena. Kako spriječiti rak grlića materice biće tema rubrike Savjeti ljekara u Bojama jutra u srijedu 27. januara. Gost TV Vijesti biće ginekolog Ranko Medan. Ukoliko imate pitanja za doktora pošaljite ih na boje.jutra @gmail.com i boje.jutra@vijesti.me

Glavna dnevno politička dešavanja komentarisaće Boris Marić, iz CGO-a.

Nekoliko talentovanih i uspješnih crnogorskih studenata dobilo je i zaslužilo priliku da pohađaju „Studentsku ljetnju školu CERN" koja se održava svake godine tokom jula i avgusta u tom svjetskom centru nauke. Šta očekuje naše studente, zašto su odlučili da svoje obrazovanje usavršavaju iz oblasti fizike i sajber bezbjednosti pogledajte u Bojama jutra.

U jutarnjem programu TV Vijesti poslušajte i razgovor sa Josipom Tripovićem, autorom knjige “Kad dodirneš dno”.

Za vjerne gledaoce ekipa jutarnjeg programa pripremila je i poklone. Jelena Doderović, direktorica marketinga kompanije Mercator-CG obradovaće najbrže sa Vitapur ćebadima.

Bonus video: