Boje jutra: Liječenje komplikacija upale sinusa

Bodi bilding i fitnes savez Crne Gore zvanično je osnovan. Gosti jutarnjeg programa predsjednica saveza Ksenija Dukić i potpredsjednik Miodrag Poleksić
76 pregleda 6 komentar(a)
Mileva Kostić, Foto: Aleksandar Jaredić
Mileva Kostić, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 25.01.2016. 06:39h

Nakon glavobolje, oboljenja sinusa su jedan od najčešćih zdravstvenh problema u regiji glave, ističu stručnjaci. Kako se problemi sa sinusima dijagnostikuju i liječe, za gledaoce “Boja jutra” objašnjava otorinolaringolog Vladimir Prlja u ponedjeljak 25. januara.

U hladnim zimskim danima manje se krećemo, više boravimo u zatvorenom, što su idealni uslovi za viruse. U Bojama jutra vam prenose deset načina kako da se zaštite od njih.

U Podgorici krajem mjeseca bice održan, po osmi put, Zimski salon knjige i to na dvije lokacije - u Gradskoj knjižari u centru Glavnog grada kao i u Delta Sitiju. U Bojama jutra izdvajaju šta sve tokom salona očekuje ljubitelje pisane riječi .

Bodi bilding i fitnes savez Crne Gore zvanično je osnovan. Gosti jutarnjeg programa predsjednica saveza Ksenija Dukić i potpredsjednik Miodrag Poleksić.

U okviru manifestacije “Sajam ručno rađenog nakita”, koji je minulog vikenda održan u šoping centru Mol of Montenegro, svoje rukotvorine na zasebnom štandu predstavile su i Romkinje iz kampa na Koniku. One su, inače, polaznice radionice koju organizuje humanitarna organizacija “Help”, sa ciljem da se i ovim ženama omogući da pokrenu sopstveni biznis. Detalje prenosi Dejan Radulović.

Određenom broju životinja prijeti istrebljenje zato što ne mogu da isprate tokove na planeti koji se mijenjaju intervencijom čovjeka. Mnoge vrste su već nepovratno izgubljene, a ukoliko čovjek ništa ne preduzme, mnoge preostale zastićene životinje sljediće njihov put. Ugrožena, a zaštićena takva vrsta u Crnoj Gori je između ostalih - vidra. U Bojama jutra provjeravaju šta je to posebno kod ove životnje, te kako je i zašto štite u JP NPCG.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakacije TV Vijesti.

Bonus video: