„Moj grad“: Na pitanja gledalaca odgovaraju iz Opštine Kotor

U Bojama jutra i niz servisnih informacija iz zemlje i svijeta, kao i analiza aktuelnih sportskih dešavanja
67 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 21.01.2016. 14:11h

Ivo Magud, direktor Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora, biće gost Boja jutra na TV Vijesti u petak, 22.januara, u okviru rubrike „Moj grad“. Magud će odgovarati na pitanja gledalaca iz Kotora, te obavijestiti javnost šta lokalna uprava tog grada konkretno radi i šta je planirano od investicija u narednom periodu.

Službenici Komunalne policije od januara imaju nove uniforme i veća ovlašćenja. Kako to izgleda u praksi provjerićemo na terenu.

Kakva je posjećenost ski centara, koje manifestacije planiraju u Nacionalnoj turističkoj organizaciji ove zime, te sa kakvom su se ponudom predstavili na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2016“ u Beču, čućemo od Zoje Spahić Kustudić iz Ministarstvo turizma.

U petak, 22.januara, počeće i IX stručni seminar folkolara Crne Gore. Seminar organizuje Udruženje folklornih ansambala Crne Gore sa Kulturno - informativnim centrom ,,Budo Tomović“. Osnovna tema biće ,,Bošnjačke - muslimanske narodne igre sjeverne Crne Gore“.

Saznajte i detalje manifestacije Sunčane igrarije, koja će biti organizovana u subotu 23.januara, u podgoričkom molu Delta City, a u okviru koje će održati i takmičenje beba u puzanju.

Pogledajte i priču o popularnim cvjetnim aranžmanima i saznajte imaju li Podgoričani naviku da poklanjaju cvijeće.

U Bojama jutra i niz servisnih informacija iz zemlje i svijeta, kao i analiza aktuelnih sportskih dešavanja.

Bonus video: