Boje jutra: O zdravoj ishrani sa Majom Volk

Glumica Suzana Petričević sa svojom monodramom „Poslednja šansa“ na zahtjev mnogobrojne publike četvrti put gostuje u Crnoj Gori i to 21.januara u Nikšiću i 22. januara u Tivtu. Razgovor sa glumicom pogledajte u jutarnjem programu TV Vijesti
61 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 18.01.2016. 13:22h

Gošća Boja jutra u utorak, 19.januara biće Maja Volk, dramaturg, fado muzičarka, umjetnica, voditeljka, književnica koja je uspjela da se izbori sa najopakijom bolešću i to, između ostalog, zahvaljujući i načinu ishrane, baziranoj isključivo na sirovim namirnicama. U jutarnjem programu TV Vijesti iz ličnog iskustva objasniće kako možemo sačuvati zdravlje i uz pomoć pravilne ishrane. Maja Volk govoriće o tome i na predavanju koje istog dana organizuje studio Moderna u TC "Delta city".

Tema rubrike Savjeti advokata biće remećenje javnog reda i mira, a na pitanja gledalaca odgovaraće advokat Novica Sekulović.

Pravoslavni vjernici u utorak 19. januara obilježavaju Bogojavljenje. Tim povodom u Podgorici će tradicionalno biti organizovano plivanje za Časni krst. Ekipa Boja jutra razgovaraće sa jednim od vjernika koji planira da pliva za bogojavljenski krst.

Glumica Suzana Petričević sa svojom monodramom „Poslednja šansa“ na zahtjev mnogobrojne publike četvrti put gostuje u Crnoj Gori i to 21.januara u Nikšiću i 22. januara u Tivtu. Razgovor sa glumicom pogledajte u jutarnjem programu TV Vijesti.

U Bojama jutra i o aktivnostima nikšićkog Društva mladih ekologa koje obilježava 23 godine postojanja. Ovo udruženje osnovali su srednjoškolci i studenti Filozofskog fakulteta.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Mila Radulović iz ND „Vijesti“.

Bonus video: