Roditeljski kutak: Kako provesti zimski raspust ?

Tim domaćih i stranih ljekara koje su angažovali Ministarstvo zdravlja i kancelarija UNICEF-a u Crnoj Gori, počeće u petak 15. januara kontrolu Ginekološko-akušerskih odjeljenja u Podgorici, Nikšiću I Beranama.Šta kažu u Ministarstvu zdravlja a šta u NVO sektoru pogledajte u jutarnjem programu.
181 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Ažurirano: 13.01.2016. 13:48h

Svako dijete ima svoja interesovanja, i bilo bi najbolje ukoliko bi iskoristili raspust za odrađivanje onog za šta se nema vremena tokom školske godine. Gošća Roditeljskog kutka psihološkinja Branka Nenezić Ćalasan će dati savjete kako najbolje provesti slobodno vrijeme.

Tim domaćih i stranih ljekara koje su angažovali Ministarstvo zdravlja i kancelarija UNICEF-a u Crnoj Gori, počeće u petak 15. januara kontrolu Ginekološko-akušerskih odjeljenja u Podgorici, Nikšiću i Beranama.

Šta kažu u Ministarstvu zdravlja, a šta u NVO sektoru pogledajte u jutarnjem programu.

U podgoričkom Domu zdravlja kažu da gripa još nema, ali se očekuje u narednom periodu. U Bojama jutra savjeti ljekara kako da preventivno djelujemo.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Boris Marić iz Centra za građansko obrazovanje.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: