Kako se sankcioniše maloljetnička delinkvencija?

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Aleksandar Dedovic iz NVO Alfa centar
89 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 12.01.2016. 06:15h

U Rubrici “Savjeti advokata “ govorimo o maloljetničkoj delinkvenciji. Šta je maloljetnička delinkvencija i kojim je zakonom regulisana objasniće naša gošća advokatica Snežana Mićanović.

Ministarstvo ekonomije poziva zainteresovane pojedince i grupe autora da dostave konkursne elaborate idejno-grafičkog rješenja vizuelnog identiteta (žiga) nacionalnog brenda Crne Gore.Rješenje treba da predstavlja autorov doživljaj posebnosti i jedinstvenosti Crne Gore. Detaljnije o tome u Bojama jutra.

Garstonomskom feštom "Papalada ala maka" koja je održana u Kotoru završena je manifestacija „Od Božića do Božića“. Na štandovima su osim crnogorskih, prezentovana i jela iz regiona, a posjetioci su mogli besplatno da degustiraju brojne ukusne specijalitete.

Predstavljamo i sportsko drustvo Unana koje okuplja stručnjake iz oblasti fitnesa, joge i pilatesa, sa ciljem da podrži i ohrabri zdrave stilove života.

Završen je i Festival šaha, ko je ponio tutulu šampiona saznajte sjutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Aleksandar Dedovic iz NVO Alfa centar.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: