O svim aspektima seksa: Serija "Parovi" na TV Vijesti

Serija je dvostruko nagrađivana za najbolju komediju i najbolji britanski sitkom
75 pregleda 1 komentar(a)
serija Parovi
serija Parovi
Ažurirano: 04.01.2016. 16:34h

Seriju "Parovi" pratite od večeras na TV Vijesti u 22.30 časova.

Muškarci i žene u prosjeku razmišljaju o seksu svakih šest sekundi. Skratite to na sekundu i imate Parove. To nije samo avantura za jednu noć! Kada dvoje postane par, nikad nisu sami - imaju i svoj "prtljag" - a Suzan i Stiv nisu izuzetak. Njihov prtljag je gomila najboljih prijatelja i bivših koji razgovaraju o svim aspektima seksa i veza u svojoj vječnoj potrazi za pravom ljubavi. Možda, možda, možda...

Suzan je lijepa karijeristkinja nesputane prirode koja je nekada bila sa Patrikom, harizmatičnim i samouvjerenim igračem šestorke, londonskim kraljem zavođenja - tipom koji je jednostavno previše kul da bi se zamarao pameću. Privlačna Seli je kozmetičarka i Suzanina najbolja prijateljica koja se agresivno bori protiv starenja velikim dozama hidratantnih krema i muškaraca - uključujući Patrika.

U međuvremenu se Stiv, iako se u vezi sa Suzan, ne može da se riješi svoje živahne i pomalo površne bivše djevojke Džejn, žene izuzetno uvjerene u svoju sposobnost da zavede bilo koju osobu, bilo kojeg pola i koja odbija da prekine vezu ako ona nije ta koja ostavlja. Džef podjednako je opsjednut i zbunjen stvarnim seksom, šarmantan na svoj način,ali ima i nevjerovatnu sposobnost da izgovori pogrešnu stvar u najgore moguće vrijeme. Radi u istoj firmi kao i Suzan s kojom je imao katastrofalnu i neuspješnu vezu za jednu noć.

Dvostruko nagrađivana za najbolju komediju ( British Comedy Awards 2003) i najbolji britanski sitkom (Silver Rose of Montreux 2001).

Serija "Parovi" večeras od 22:30h na TV Vijesti.

Bonus video: