Novogodišnji program TV Vijesti: Dnevnica, Bez granica, koncert iz Bara...

Budite uz TV Vijesti i u novogodišnjoj noći!
140 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 31.12.2015. 15:24h

Ako ste odlučili da za doček Nove 2016. godine ostanete kod kuće onda provedite veče uz televiziju Vijesti.

Već od 19 sati i 10 minuta biće prikazana prva od tri novogodišnja izdanja dječije emisije "Pčelica" koju realizuje Kulturni centar "Beauty" u saradnji sa TV Vijesti.

U novogodišnjoj dječijoj emisiji "Pčelica" učestvovalo je preko 700 djece iz plesnih klubova, kulturno-umjetničkih društava i mnogobrojni muzički solisti koji su se potrudili da djeci uljepšaju praznične dane.

Nakon "Pčelica" od 20 sati pogledajte novogodišnji specijal emisije "Dnevnica" i kako se poznate ličnosti snalaze u poslovima koje nikad nisu radili i šta su sve spremni da rade ne bi li pomogli onima kojima je pomoć nepohodna.

Od 20.45 časova na programu je i novogodišnji specijal najgledanijeg magazina u Crnoj Gori. Urednik magazina "Bez granica" Sead Sadiković i njegovi saradnici još jednom će vas podsjetiti na najzanimljivije priče koje su obilježile 2015. godinu.

Od 21.30 ne propustite Novogodišnji hepening sa gradskog trga u Baru koji će direktno prenositi TV Vijesti. Turistička organizacija Bar za svoje građane priredila je spektakularni koncert. Publiku u Baru zabavljaće grupa "Legende" i poznati rock sastav "Galija".

Nakon koncerta koji će trajati do dugo noć uživajte u filmskom maratonu koji počinje odmah nakon muzičkih nastupa.

Budite uz TV Vijesti i u novogodišnjoj noći!

Galerija

Bonus video: