Boje jutra: U fokusu proslava katoličkog Božića

U Bojama jutra i brojna iznenađenja za vjerne gledaoce
2 komentar(a)
Mileva, Foto: Tv Vijesti
Mileva, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 25.12.2015. 07:09h

Vjernici katoličke vjeroispovjesti u petak, 25. decembra slave Božić. U Bojama jutra pogledajte priču o porodici iz Podgorice koja tradicionalno slavi ovaj najznačajniji hrišćanski praznik. Vidjećete i čuti i koji se sve običaju vežu za proslavu rođenja Isusa Hrista.

Omer Bajraktari, menadžer Opštine Ulcinj biće gost Boja jutra na TV Vijesti u okviru rubrike "Moj grad". Bajraktari će odgovarati na brojna pitanja gledalaca najužnije crnogorske opštine, te obavijestiti javnost šta lokalna uprava tog grada konkretno radi i šta je planirano od investicija u narednom periodu.

NVO Centar za ženska prava će u petak u 20 sati u prostorijama Fondacije Petrović Njegoš u Dvorcu Petrovića na Kruševcu organizovati izložbu „Unlocking Art“ . Detalji u Bojama jutra.

U subotu, 26. decembra, Advokatska komora Crne Gore organizuje novogodišnju donatorsku žurku u Podgorici. Gost Boja jutra predsjednik Advokatske komore Zdravko Begović.

U jutarnjem programu TV Vijesti nastavljaju, u saradnji sa Cosmetiks marektom, akciju šminkanja javnih ličnosti.

Gost Boja jutra i talentovani Savo Miljenović koji je predstavio svoje ideje na Telenorovom Forumu mladih koji je održan u Oslu, ali je prisustvovao i dodjeli Nobelove nagrade za mir.

U Bojama jutra i brojna iznenađenja za vjerne gledaoce.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Marko Milačić iz „Monitora“.

Bonus video: