Poklanjamo ulaznice za derbi Budućnost Volija i Crvene zvezde

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.
78 pregleda 3 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 21.12.2015. 06:28h

Televizija Vijesti vas vodi na derbi 15. kola košarkaške ABA lige. U Bojama jutra danas najbrži gledaoci osvojiće ulaznice za derbi meč između Budućnost Volija i Crvene zvezde.

Utakmica će biti odigrana u ponedjeljak 21. decembra od 21 sat u dvorani "Morača".

Da li sva djeca imaju treći krajnik, koja je njegova funkcija, koje probleme sve izaziva uvećan treći krajnik, kada je operacija neophodna, te kada se najranije može operisati samo su neka od pitanja na koja će odgovarati dr Ognjen Jovićević, načelnik Odjeljenja za ORL u Institutu za bolesti djece Kliničkog centra CG u Bojama jutra u ponedjeljak na TV Vijesti .

U jutarnjem programu TV Vijesti imaćete priliku i da vidite kako izgleda Igračkoteka koju već neko vrijeme predano pripremaju članovi Udruženja „Roditelji”. Igračkoteka, koja će zvanično biti otvorena u ponedjeljak, predstavlja podršku roditeljima u stanju socijalne ugroženosti. Prostor se nalazi u Ulici Bracana Bracanovića 74 u Podgorici, ima dvije etaže, prizemlje površine 69 i podrum od 74 kvadrata.

Bliži se kraj javne rasprave o Nacrtu Strategije reforme javne uprave 2016-2020. godine. Ekipa Boja jutra provjerava kakve sve benefite za građane može donijeti.

U Bojama jutra i o bogatstvu ornitofaune Crne Gore, kao i o obilježavanju 15 godina rada Centra za proučavanje ptica.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

Bonus video: