Kolašin: Uložili dosta u skijališta, obećali pristupačne cijene

"Cjenovna politika je po našem mišljenju sasvim dovedena u red i biće cijene veoma pristojne i moći će svako da uživa u dobroj zabavi ko god se odluči da dođe u Kolašin," kazala je za TV Vijesti Slađana Kršikapa iz TO Kolašin
97 pregleda 2 komentar(a)
Kolašin, Foto: Screenshot (YouTube)
Kolašin, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 20.12.2015. 19:43h

Nestvarno lijepo vrijeme za ovo doba godine pokvarilo je planove turističkim radnicima sa sjevera.

Nema snijega, pa početak zimske sezone kasni ali se u Kolašinu nadaju da će i ove godine imati dobru posjetu.

Uložili su dosta u skijalište a kažu i da će cijene biti pristupačne.

"Cjenovna politika je po našem mišljenju sasvim dovedena u red i biće cijene veoma pristojne i moći će svako da uživa u dobroj zabavi ko god se odluči da dođe u Kolašin," kazala je za TV Vijesti Slađana Kršikapa iz TO Kolašin.

Ko se odluči za Kolašin tokom novogodišnjih praznika može noćiti za 15 eura u privatnom smještaju. U srednjim i malim hotelima cijena noćenja je 35 eura.

Znatno skuplje biće u najelitnijim hotelima. Trodnevni aranžman u koji je uključena svečana večera, korišćenje velnes i spa centra i muzički program koštaće 260 eura.

Na drugoj strani, u pripremu sezone, ski centar Jezerine uložio je preko 200.000 eura.

"Od čitavog dalekovoda od ski centra do Kolašina do poslednjeg užeta na ključu svaki segment našeg skijališta je detaljno pripremljen. Povećan je kapacitet restorana sa novim imobilijarom, kupljena je nova oprema za rentiranje novih 140 kompleta i novina je da ćemo ove godine pored alpskog i nordijskog skijanja, za koje imamo posebnu stazu, imati i stazu za hodanje na krpljama," kazao je za TV Vijesti direktor ski centra Boban Šćepanović.

Ipak, kaže Šćepanović, to se neće odraziti na cijene koje su na prošlogodišnjem nivou.

"Cijena poludnevnog ski pasa ostaje 12 eura za odrasle osobe i 9 eura za djecu. Dnevni ski pas će koštati 20 eura i 13 za djecu i ono što treba istaći je cijena dvodnevnog ski pasa čija će cijena važiti u svim mjesecima osim januara i biće 30 eura za odrasle i 20 za djecu."