Nova "Dnevnica": Pjevačica Andrijana Božović u ulozi sobarice i čistačiče

Pjevačica Andrijana Božović, novi heroj emisije, u ulozi sobarice i čistačiče sakupila značajnu pomoć za porodicu koja se nalazi na ivici ekstremnog siromaštva
113 pregleda 18 komentar(a)
Andrijana Božović, Foto: Fabrika ideja
Andrijana Božović, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 16.12.2015. 18:44h

U drugoj epizodi serijala emisije „Dnevnica“ koja se, u produkciji Agencije „Fabrika ideja“, prikazuje srijedom u 20 časova na TV Vijesti, poznata crnogorska pjevačica Andrijna Božović našla se u ulozi novog humanog heroja ove emisije.

Tokom jednog dana, prema pravilima ove emisije, Andrijana je radila nekoliko poslova da bi zaradila novac za Julku Uskoković i njene dvije kćerke.

Život u trošnoj baraci na Malom brdu, bez krova, bez vode i elementarnih higijenskih uslova, sa mjesečnim primanjem nedovoljnim za pristojnu egzistenciju, doveo je „Dnevnicu“ u kuću ove hrabre žene kojoj nemaština nije oduzela želju da o kćerkama brine sa puno ljubavi.

„Julkina životna priča i uslovi u kojima živi sa svojim kćerkama učinila je da sa velikim zadovoljstvom prihvatim gostovanje u 'Dnevnici' i svom snagom se potrudim da zaradim što više novca za njih“, rekla je heriona emisije Andrijana.

Njena želja da pomogne, odvela ju je najprije u posao sobarice, zatim higijeničarke, pa pomoćnog radnika u kuhinji.

„Kako se, uz niz nepredviđenih situacija, Andrijana snašla u tim ulogama procijenjivaće gledaoci u srijedu u 20 časova, a mi iz produkcije zasigurno znamo da nije lako biti sobarica, naročito ako vam je Olga šef“, kroz osmjeh je prokomentarisala voditeljka emisije Biljana Savićević, dodavši da „je to cijena koju smo svi, naročito Andrijana, rado platili za osmjeh Julkine porodice.“

Bonus video: