Moj grad: Stižu odgovori iz Prijestonice

Poklon je najlepši način da se nekome zahvalimo, izvinimo i pokažemo šta osjećamo, a praznici su dobar povod da darujemo najdraže. U Bojama jutra donosimo i predloge kako biste odabrali pravi poklon
54 pregleda 3 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 11.12.2015. 06:40h

U rubrici "Moj grad" u jutarnjem programu TV Vijesti na pitanja gledalaca odgovaraće predstavnici Prijestonice Cetinje.

Gosti u studiju će biti menadžer Prijestonice Cetinje Dražen Blažić i Božidar Božović, direkor Direkcije za investicije. Blažić i Božović će imati priliku da obavijeste javnost šta uprava Prijestonice konkretno radi, šta planiraju ali i da odgovore na sva pristigla pitanja.

Na Međunarodni dan ljudskih prava, Građanska alijansa organizuje humanitarnu utakmicu u malom fudbalu između Političara i Ostalih (NVO sektor, glumci, pjevači, novinari...). Reporteri Boja će vam prenijeti atmosferu sa ovog događaja.

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava održana je i završna konferencija projekta „No Hate Online No Hate Offline“. Ovaj projekat traje već dvije godine, a za sada su aktivnosti realizovane u šest srednjih škola u Crnoj Gori.

Odabrani srednjoškolci nakon treninga postali su edukatori koji treba da skrenu pažnju vršnjacima na to kako da prepoznaju govor mržnje u virtuelnoj i svakodnevnoj komunikaciji. Detalje sa konferencije možete pogledati u našem jutarnjem programu.

Poklon je najljepši način da se nekome zahvalimo, izvinimo i pokažemo šta osjećamo, a praznici su dobar povod da darujemo najdraže. U Bojama jutra donosimo i predloge kako biste odabrali pravi poklon.

Danas i o programu u okviru manifestacije „Dani mađarske kulture u Crnoj Gori”.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Zoran Radulović, novinar nedjeljnika Monitor.

U Bojama jutra na TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: