Boje jutra: O transplantaciji matičnih ćelija

Oni koji redovno prate jutarnji program TV Vijesti,biće u prilici da osvoje vrijedne poklone koje obezbjeđuje Kids Land, lanac specijalizovanih radnji koje u ponudi imaju igračke, dječju garderobu, opremu najpoznatijih svjetskih brendova, kao i OVS radnje. Svakog radnog dana, Kids Land i OVS poklanjaju po dva poklon vaučera gledaocima Boja jutra.
205 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 08.12.2015. 14:41h

Transplantacija matičnih ćelija biće tema u rubrici „Savjeti ljekara“. Naša gošca biće genetičarka, dr Slavica Vujović.

Selektor Seishinkai reprezentacije Crne Gore će predstaviti rezultate koji su do sada postignuti u ovoj borilačkoj vještini.

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima ekipa Boja jutra vas nagrađuje u saradnji sa Kids Landom.

Oni koji redovno prate jutarnji program TV Vijesti biće u prilici da osvoje vrijedne poklone koje obezbjeđuje Kids Land, lanac specijalizovanih radnji koje u ponudi imaju igračke, dječju garderobu, opremu najpoznatijih svjetskih brendova, kao i OVS radnje. Svakog radnog dana, Kids Land i OVS poklanjaju po dva poklon vaučera gledaocima Boja jutra.

Studentska organizacija EESTEC LC Podgorica, organizuje seminar na temu: "Uspješne priče u Crnoj Gori- kreiraj svoju". Na seminaru će svi imati priliku da čuju neke od uspješnih priča u Crnoj Gori, ali i o mogućnostima koje se sada pružaju.Takođe, EESTEC LC Podgorica obilježava i svoj 15-ti rođendan.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Daliborka Uljarević, direktorica Centra za građansko obrazovanje. Sa Uljarević ćemo prićati i o Međunarodnom danu borbe protiv korupcije, koji se obilježava sjutra.

U Bojama jutra na TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: