Gošća Boja jutra Zorica Kovačević, ministarka rada i socijalnog staranja

Ukoliko imate pitanja za ministarku Kovačević pošaljite ih na email adresu boje.jutra@vijesti.me ili boje.jutra@gmail.com
3 komentar(a)
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
Ažurirano: 08.12.2015. 06:31h

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević biće danas gošća Boja jutra na TV Vijesti kako bi razjasnila mnoge nedoumice u vezi sa Zakonom o socijalnoj i dječjoj zaštiti po kome bi od januara naredne godine zaposlene majke sa troje i više djece trebalo da primaju doživotne naknade. Ukoliko imate pitanja za ministarku pošaljite ih na email adresu boje.jutra@vijesti.me ili boje.jutra@gmail.com.

U Crnoj Gori u posljednje dvije godine 62 djece je izdvojeno iz primarne porodice i zbrinuto kod srodnika ili u neku od institucija. Provjerili smo kakve posljedice odvajanje od porodice ostavlja na djecu.

U Bojama jutra i o zajedničkom starateljstvu nad djecom nakon razvoda. Pravne savjete čućete od advokata Zorana Jovetića.

U jutarnjem programu TV Vijesti i detalji u vezi sa dočekom Nove godine u Starom gradu u Kotoru. Prema najavama organizatora, na veče prelaska iz 2015. u 2016. na Trgu od oružja nastupiće beogradski rok sastavi "Artan Lili" i "Repetitor". Prisustvo koncertima će biti besplatno, a doček organizuju Turistička organizacija Kotor i Opština Kotor.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Aleksandar Šime Dedović iz NVO "Alfa centar".

Televizija Vijesti, u saradnji sa Kids Landom, u naredne dvije sedmice nagradiće najvjernije gledaoce poklon vaučerima, u susret novogodišnjim i božićnim praznicima. Tako su na samom početku radne nedjelje vaučere od po 30 eura za kupovinu u Kids Land i OVS radnjama osvojili Zorica Tadić i Adela Hamzić.

Ukoliko i vi želite da osvojite ovaj vrijedan poklon pratite jutarnji program TV Vijesti svakog radnog dana od 7.00 do 9.30h.

U Bojama jutra na TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG.

Bonus video: