Kids Land: Novogodišnji pokloni u Bojama jutra

Svakog radnog dana, u naredne dvije sedmice, Kids Land i OVS poklanjaju po dva poklon vaučera gledaocima Boja jutra.
56 pregleda 0 komentar(a)
Mileva, Foto: Tv Vijesti
Mileva, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 07.12.2015. 06:08h

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima ekipa Boja jutra vas nagrađuje u saradnji sa Kids Landom.

Oni koji redovno prate jutarnji program TV Vijesti, već od ponedjeljka, 7. decembra, biće u prilici da osvoje vrijedne poklone koje obezbjeđuje Kids Land, lanac specijalizovanih radnji koje u ponudi imaju igračke, dječju garderobu, opremu najpoznatijih svjetskih brendova, kao i OVS radnje. Svakog radnog dana, u naredne dvije sedmice, Kids Land i OVS poklanjaju po dva poklon vaučera gledaocima Boja jutra.

Kids poklon vaučeri daju široku mogućnost izbora igračaka, garderobe, opreme za bebe, kozmetike za vaše mališane. U okviru Kids Landove novogodišnje ponude nudi vam se i mogućnost da sami formirate paketić. Kids Land pruža i dobru priliku poslodavcima da obraduju svoje zaposlene otkupljujući vaučere za trgovinu u svim njihovim prodavnicama.

No, sem ovoga Boje jutra donose i druge važne i zanimljive priče.

Ko je ovih dana prošetao Podgoricom mogao je da primijeti da je na pojedinim lokacijama počelo postavljanje novogodišnjih ukrasa. Reporteri Boja jutra provjeriće koji će sve djelovi Glavnog grada biti ukrašeni i koliko će novca biti utrošeno na to.

U rubrici Savjeti ljekara, dr Olivera Sekulić, gastroenterolog objasniće šta je čir na želucu, koji simptomi ukazuju na ovo oboljenje, do kakvih komplikacija može da dovede, te šta sve utiče na njegovu pojavu.

Poznati crnogorski reditelj Momir Matović biće gost Boja jutra povodom premijere dokumentarnog filma „Sa osmijehom već 50 godina...“ u okviru ovogodišnjeg DEUS-a. Film je posvećen obilježavanju 50 godina od osnivanja Kulturno - informativnog centra „Budo Tomović“.

Fondacija Banka hrane, šoping centar Delta City i Volonterski tim gimnazije "Slobodan Škerović" organizuju humanitranu akciju "Podari radost” koja će biti održana od 9. do 13. decembra u Delti. U Bojama jutra detalji o akciji.

Novinari jutarnjeg programa ispratili su i tradicionalnu dodjelu godišnje nagrade za filantropiju Iskra 2015. Kako je bilo na Cetinju saznaćete u Bojama jutra, koje počinju svakog radnog dana u 7 sati sa najaktuelnijim informacijama iz zemlje i svijeta.

U jutarnjem programu i o ME-netovom Danu Digitalnog Marketinga.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

Bonus video: