Kada prvi put dijete odvesti kod stomatologa?

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka organizuje konferenciju o kontroli pušenja pod nazivom "Reci ne pušenju, reci DA ŽIVOTU!". Kako duvanski dim utiče na trudnice i na plod, te kakav uticaj ima na novorođenče, teme su ovogodišnje konferencije
107 pregleda 4 komentar(a)
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
Ažurirano: 30.11.2015. 06:22h

U Bojama jutra pogledajte:

Prema istraživanjima Ministarstva zdravlja, statistika o zdravlju zuba stanovnika Crne Gore ukazuje na loše stanje oralnog zdravlja, kako kod djece tako i kod odraslih. O tome još više govori podatak da svakom stanovniku Crne Gore u prosjeku godišnje oboli po jedan zub, a 90 odsto djece u uzrastu od 12 godina ima kariozne zube .U jutranjem programu pogledajte sta kažu stručnjaci.

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka organizuje konferenciju o kontroli pušenja pod nazivom "Reci ne pušenju, reci DA ŽIVOTU!". Kako duvanski dim utiče na trudnice i na plod,te kakav uticaj ima na novorođenče, teme su ovogodišnje konferencije.

Govorimo i o šestom izdanju Festivala filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2015 koji će biti održan od 11. do 15. decembra 2015. u Podgorici, u Crnogorskom narodnom pozorištu, a novina je da će Festival ove godine imati i paralelna skraćena izdanja u Kotoru i Beranama.

U Bojama jutra pričamo i o pticama. Da li ih hraniti zimi i kako, te kakvu hranilicu odabrati, odgovor će nam dati predstavnici Centra za zaštitu ptica.

Ponedjeljak je rezervisan za preglede sportskih strana. Naš gost Aleksandar Radović urednik sportske redakcije TV Vijesti.

U Bojama jutra i niz servisnih informacija iz zemlje i svijeta.

Bonus video: