"Moj grad": Menadžer Opštine Nikšić odgovara na pitanja gledalaca

U Bojama jutra i niz servisnih informacija iz zemlje i svijeta, kao i analiza aktuelnih sportskih dešavanja.
141 pregleda 3 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 27.11.2015. 06:14h

U jutarnjem programu TV Vijesti u petak pogledajte:

  • U okviru jutranjeg programa svakog petka u rubrici "Moj grad" menadžeri crnogorskih opština odgovaraju na pitanja gledalaca. Menadžer opštine Nikšic Živko Kecojević će sjutra odgovarati na pristigla pitanja gledalaca iz Nikšića, te obavijestiti javnost šta lokalna uprava tog grada konkretno radi i šta planiraju od investicija u ovoj crnogorskoj opštini. Gledaoci su tokom ove nedjelje slali pitanja na mejlove boje.jutra@vijesti.me, boje.jutra@gmail.com i putem Facebook stranice emisije "Boje jutra". Kecojević će biti gost Dijane Blagojević u nikšićkom studiju.
  • Javna predškolska ustanova „Ljubica Popović“ svečano je obilježila 45 godina od osnivanja prvih jaslica u Crnoj Gori, u kojem je 1970. godine bilo 51 dijetem dok je danas u jaslicama oko dvije hiljade mališana. Pogledajte kako je bilo na svečanosti.
  • "Budi fit, budi zdrav“ je slogan festivala koji će za dane vikenda bit održan u Podgorici. Sve detalje o festivalu saznajte u Bojama jutra.
  • Govorimo i o tradicionalnom šahovskom turniru javnih ličnosti pod nazivom "Gens una sumus - Jedan smo rod", koji Kulturno - informativni centar "Budo Tomović" organizuje u saradnji sa NVO Centar sa razvoj šaha "Dijagonale" i Maticom crnogorskom, a povodom 50. rođendana.
  • Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće novinar Zoran Radulović iz nedjeljnika Monitor.
  • U Bojama jutra i niz servisnih informacija iz zemlje i svijeta, kao i analiza aktuelnih sportskih dešavanja.

Bonus video: