Ubistvo Gorana Đuričkovića: Nađen bivši vlasnik skutera

Đuričković je bio meta napada i u novembru 2014. u Valensiji u Španiji, kada je došlo do sukoba većeg broja lica, državljana više država, i kada je zadobio povrede od projektila ispaljenih iz vatrenog oružja
152 pregleda 4 komentar(a)
Goran Đuričković, Foto: Vuk Lajović
Goran Đuričković, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 20.11.2015. 19:05h

Istražitelji su došli do osobe koja je prodala skuter ubici ili jednoj od osoba koja mu je pružala pomoć u likvidaciji Budvanina Gorana Đuričkovića 27. oktobra, saznaje TV Vijesti iz nezvaničnih izvora.

Izvor blizak istrazi objašnjava da su istražitelji do skutera, odnosno osobe koja ga je prodala, došli gledanjem video snimaka s kamera postavljenih na više desetina objekata u Budvi. Jedna od njih zabilježila je „ladu“ s prikolicom koja skuter prevozi iz pravca Bara ka Budvi.

Utvrđeno je i da „lada“ pripada I.Z. iz Sutomora, koji je odmah nakon toga priveden. Nakon nekoliko sati saslušanja i pretresa njegove kuće istražitelji nijesu pronašli ništa što bi ukazivalo na povezanost I.Z. sa likvidacijom Đuričkovića.

On je dao opis osobe kojoj je predao skuter, nezvanično saznaje TV Vijesti.

Televiziji je iz crnogorske policije potvrđeno da do sada preduzete akivnosti ukazuju na to “da u ovom krivičnom djelu ima elemenata inostranosti”.

Iz policije prvi put stigla potvrda da je Đuričković bio meta napada i prošle godine.

Đuričković je bio meta napada i u novembru 2014. u Valensiji u Španiji, kada je došlo do sukoba većeg broja lica, državljana više država, i kada je zadobio povrede od projektila ispaljenih iz vatrenog oružja.

Bonus video: