Boje jutra: Na redu su bjelopoljski opštinari

"Moj grad" je rubrika u okviru jutarnjeg programa TV Vijesti koja je posvećena rješavanju komunalnih, ekoloških i sličnih problema građana i lokalne zajednice
2 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Beća Čoković
Bijelo Polje, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 12.11.2015. 12:53h

Fahrudin Begović, menadžer Opštine Bijelo Polje biće gost Boja jutra na TV Vijesti u petak, 13. novembra u okviru rubrike "Moj grad".

To će biti prilika da Begović obavijesti javnost šta lokalna uprava tog grada konkretno radi, šta planiraju ali i da odgovori na sva pitanja zainteresovanih Bjelopoljaca ali i stanovnika drugih gradova.

Ukoliko imate pitanja za nadležne u bjelopoljskoj opštini možete ih poslati na e-mail adresu boje.jutra@gmail.com ili na Facebook nalog emisije "Boje jutra".

"Moj grad" je rubrika u okviru jutarnjeg programa TV Vijesti koja je posvećena rješavanju komunalnih, ekoloških i sličnih problema građana i lokalne zajednice. Tokom ove rubrike, stanovnike svih crnogorskih gradova reporteri Boja jutra povezivaće sa predstavnicima lokalnih uprava. Svakog petka u okviru rubrike "Moj grad" gostuju menadžeri različitih crnogorskih opština koji će obavještavati javnost šta konkretno opštinari rade u gradu, šta planiraju i odgovaraće na sva pitanja zainteresovanih građana.

Bonus video: