Kud puklo da puklo: U selu se organizuje takmičenje iz vjeronauke

Biskup dolazi u selo prisustvovati takmičenju iz vjeronauke. Zoki je naučio napamet čitavu Bibliju i spreman je za trku. Don Ante mu otima zeca i prijeti – ako ne izgubi na takmičenju, zec ide u lonac.
686 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 03.11.2015. 09:38h

U novoj epizodi serije ‘’Kud puklo da puklo’’ večeras od 17:30h gledaćete:

Nakon razmišljanja, članovi Mjesnog odbora pristaju na opkladu i potpisuju ugovor s don Antom. Damir i Katarina saznaju da je Mirkova karijera ulog u opkladi i otkrivaju to razočaranom Mirku.

U neuspješnoj potrazi za odgovorom vezanim za bezgrešno i grešno začeće, slomljeni Zoki otkriva Barbari da uopšte nije bio najbolji na testu iz vjeronauke, već je varao na ispitu. Mirkovo radno mjesto je ugroženo!

Biskup dolazi u selo prisustvovati takmičenju iz vjeronauke. Zoki je naučio napamet čitavu Bibliju i spreman je za trku. Don Ante mu otima zeca i prijeti – ako ne izgubi na takmičenju, zec ide u lonac. Očajni Zoki namjerno loše piše test, što saznaju Barbara i Mirko.

Snježana moli Ljuba da je primi u Zagreb. Planira otići iz Oštrovca. Diana je pokušava nagovoriti da ostane, ali Snježana je uporna – piše oproštajno pismo Ani, u kojem joj objašnjava svoj postupak.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u 30 zemalja.

Bonus video: