U petak potpisivanje ugovora za IPARD-like

Projekat implementira Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa SB
65 pregleda 0 komentar(a)
Petar Ivanović, Foto: Savo Prelević
Petar Ivanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.10.2015. 11:24h

Svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratne podrške investicijama u poljoprivredna gazdinstva u okviru projekta IPARD-like 1, u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, biće održano sjutra.

Prisutnima će se, kako je saopšteno iz Ministarstva, obratiti ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, Petar Ivanović, šef Delegacije Evropske unije (EU) u Crnoj Gori, Mitja Drobnič i šef Kancelarije Svjetske banke (SB) za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu (BiH), Tatiana Proskuryakova.

“IPARD-like 1 je dio EU/IPA projekta izgradnje institucija u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Crnoj Gori, koji finansira EU u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), a kofinansira crnogorska Vlada”, navodi se u saopštenju.

Projekat implementira Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa SB.

“Na svečanosti koja predstavlja krunu višemjesečnog rada na realizaciji projekta IPARD-like 1, prisustvovaće, osim potpisnika ugovora i predstavnici državnih institucija, opština, međunarodnih i domaćih organizacija, banaka, privrednika, poslovnih asocijacija i medija”, kazali su iz Ministarstva.

Bonus video: