Savjeti advokata na TV Vijesti: Pitajte šta vas interesuje

Pogledajte i kako se frizerska reprezentacija Crne Gore provela na Evropskom prvenstvu.
190 pregleda 7 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 28.09.2015. 18:14h

Reporteri Boja jutra i sjutra javljaju kakva je situacija ispred Skupštine Crne Gore gdje je u nedjelju veče Demokratski front započeo protest. Vidjećete kako je prošla druga protestna noć.

Ne propustite stalnu rubriku u jutarnjem programu “Savjeti advokata, a tema je “Zastarjelost potraživanja”. Na vaša pitanja će odgovarati advokat Antonio Brajović.

Pored dobro poznatog broja 020-404-636 tu je i naša Facebook stranica kao i e- mail adresa boje.jutra@gmail.com na koju možete slati vaša pitanja.

Pogledajte i kako se frizerska reprezentacija Crne Gore provela na Evropskom prvenstvu.

Koncertna sala Kulturnog centra „Nikola Đurković“ u Kotoru, minulog vikenda, bila je domaćin drugog Međunarodnog festivala „Sanrajz in Montenegro“. Festival je, inače, organizovala dobrotvorna ruska fondacija „Naša budućnost“, uz podršku ministarstva kulture Rusije, a pobjednici po kategorijama dobili su poziv za nastup u toj zemlji. Detaljnije sjutra u Bojama jutra.

I sjutra u jutarnjem programu nakon 7.30 pregled dnevne štampe. Gost Boris Marić iz CGO.

Započnite dan uz Boje jutra na TV Vijesti i uz servisne informcije Urgentnog centra Crne Gore, Auto-moto saveza CG, Operativno komunikacionog centra Uprave policije i Elektroprivrede CG.

Bonus video: